Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

В рамках реалізації профспілкового проєкту з United Federation of Workers in Denmark (3F) ПРМТУ була створена мережа уповноважених профспілкових представників з охорони праці - Представництво з питань охорони праці. Наразі Профспілка має 21 представника первинок на робочих місцях підприємств, організацій та установ морського транспорту.

Наша Профспілка прагне продовжувати зміцнювати охорону праці та забезпечувати найвищі стандарти безпеки для всіх працівників морського транспорту. Безпека на робочому місці та здоров'я наших спілчан - це один з основних пріоритетів у нашій роботі. Ми закликаємо профоб'єднання та партнерів приєднатися до нашої ініціативи й долучитися до здійснення контролю за безпекою на роботі.

Разом зробимо наше робоче середовище ще безпечнішим!

Більше новин з тегом #Портовики

ПРМТУ представила Україну в Програмі розвитку портових працівників

За сприянням Профспілки робітників морського транспорту України, ПРМТУ та ДП «Адміністрація морських портів України» представили Україну в Програмі розвитку портових працівників (при обробці насипних вантажів) — Portworker Development Programme in Bulk Terminals (PDPII), запровадженій Міжнародною організацією праці. Навчання проходило на базі Корейського портового навчального інституту Бусану, який є найкращим експертним закладом з підготовки портових працівників в Кореї.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Насичені шкільні канікули для дітей Ізмаїльських портовиків

Канікули не лише час відпочинку від шкільних навантажень, а й період захоплюючих пригод та культурного збагачення. Завдяки ініціативі Первинної профспілкової організації ПРМТУ Ізмаїльського порту, малюки портовиків мали змогу насолодитися яскравими заходами, спрямованими на їхній розвиток та веселе дозвілля.

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Дякуємо за звернення!